Regressietherapie

Regressietherapie

Ruim 90 % van alles wat je doet, doe je onbewust. Tijdens regressie therapie gaan we terug in de tijd, we gaan op zoek naar de oorzaak van jouw belemmeringen, jouw gedrag of jouw gevoel.

Regressietherapie is een manier om contact maken met het verleden dat je nog steeds meedraagt, zonder dat je je daar bewust van bent.

​Tijdens de sessie proberen wij bij onderdrukte of verborgen emoties, gedachtes en lichamelijke reacties te komen, om te kijken wat nog verwerking nodig heeft. Door de gebeurtenissen te verwerken, kun je emoties, gedachtes en lichamelijke reacties laten gaan.

​Net als bij hypnotherapie, ga je in een regressie sessie in lichte trance.  Je kunt deze lichte trance vergelijken met dagdromen, dus je hebt volledige controle over jezelf.

​Tijdens een regressie sessie maken we contact met jouw onbewuste om zo inzicht te krijgen je zelf.

Jij, helemaal in je element!

Psychosocialle therapie

Het gezicht achter Praktijk Element

Heidi Kock-Kemperman

Mijn naam is Heidi, getrouwd, moeder van een zoon en dochter. We wonen op een fijne plek in Wijnbergen. Ik ben graag buiten, en hou van lezen, koken, muziek en dansen. Jaren heb ik gewerkt in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht en als vakleerkracht muziek, en in mijn gastouderopvang “De Kleine Wereld”. En steeds luisterde ik naar verhalen die ouders, collega’s en kinderen me toevertrouwden!

Praktijk Element werkt met vergoedingen