Klankschaalmassage

“Een heerlijke diep ontspannende massage voor lichaam en geest!”
Een klankschaalmassage geeft diepe ontspanning, de klanken en trillingen harmoniseren het lichaam. Spanningen en/of blokkades kunnen loskomen waardoor het lichaam zich weer kan herstellen. Kom volledig tot rust tijdens een klankschaalmassage bij Praktijk Element.

Hoe werkt een klankschaalmassage?​

Klankschaalmassage - Praktijk Element

Het lichaam bestaat voor 60% uit water. Water geeft de trillingen van klankschalen bijzonder goed door zodat er eigenlijk van binnenuit een massage plaatsvindt. De klankschaalmassage versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, maar  er kunnen ook blokkades in het lichaam of gevoelsleven worden ervaren. Doordat de subtiele trilling diep in al het weefsel doordringt, veel dieper dan handen kunnen komen, worden blokkades of ontstane spierspanningen uitgenodigd los te laten. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen. 

Klankschaalmassage bij Praktijk Element

Tijdens deze behandeling houd je gewoon je kleren aan. Alleen je sokken en schoenen doe je uit. Je ligt ontspannen onder een zachte doek. Verder hoef je niets anders te doen dan de heerlijke klanken te ondergaan. De klankschaal wordt op je lijf geplaatst en zacht ritmisch aangeslagen. Vervolgens wordt de schaal over je lijf bewogen. Na de massage van je lijf met de klankschaal volgt een gezicht,-en voeten massage. Na afloop kun je rustig even bijkomen met een kopje thee.

De intake, klankschaalmassage, gezicht,-en voeten massage en het kopje thee duren ongeveer anderhalf uur.

Afspraak maken 

Gun je jezelf een heerlijk ontspannende klankschaalmassage? Of heb je nog vragen? Bel of mail gerust of vul het contactformulier in. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!

Reviews

"Ik wist niet wat ik kon verwachten van een klankschalenmassage, uit nieuwsgierigheid ben ik gegaan. Het was in één woord geweldig. De klanken namen me mee uit mijn hoofd, de trillingen brachten mij in een diepe ontspanning. De gezicht,- en voetenmassage maakten het helemaal af. Wat een fijne vorm van massage!"
Sanne, 31
De klankschaalmassage van Heidi was heerlijk. In de ruimte hing een prettige comfortabele sfeer. Heidi straalt van nature rust uit en daardoor voelde ik me direct op mijn gemak. De voet massage was een goed begin om ‘uit mijn hoofd” te komen. De klankschaalmassage zorgde ervoor dat ik me totaal kon ontspannen. De behandeling heeft een goede invloed gehad op de spierblessure in mijn nek en schouder. Ik had hier destijds therapie voor. Ik was een soort verbaasd dat het even helemaal pijnloos en ontspannen was.
Ester, 46