Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

Ongewenste gevoelens, gedachten en gedragingen komen aan het licht, waardoor je je opgelucht en vrij kunt voelen.

Intake

Voorafgaand aan de sessies vindt altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we waar je aan wilt werken en kun je ervaren of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. 

Vervolgsessies

In de vervolgsessies gaan we samen aan de slag met waar jij aan wil werken. Dit gebeurt met verschillende technieken zoals Innerlijk Kindwerk, gesprekstechnieken, hypnotherapie, delenwerk en visualisaties. 

De lijn tussen de sessies

Even zwaaien met het toverstokje… en het probleem is opgelost! Helaas werkt het niet zo. Het vergt vaak tijd, geduld en oefening om tot het einddoel te komen. Vandaar dat er huiswerk of oefeningen meegegeven worden waarmee je mee aan de slag gaat tussen de sessies door. 

Laatste sessie

Je doel is bereikt! 
Nu kun je zelf verder met de inzichten en het geleerde wat we hebben behandeld in de sessies. 
Jij bent weer in je Element!

Jij, helemaal in je element!

Psychosocialle therapie

Het gezicht achter Praktijk Element

Heidi Kock-Kemperman

Mijn naam is Heidi, getrouwd, moeder van een zoon en dochter. We wonen op een fijne plek in Wijnbergen. Ik ben graag buiten, en hou van lezen, koken, muziek en dansen. Jaren heb ik gewerkt in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht en als vakleerkracht muziek, en in mijn gastouderopvang “De Kleine Wereld”. En steeds luisterde ik naar verhalen die ouders, collega’s en kinderen me toevertrouwden!

Praktijk Element werkt met vergoedingen