Coaching

“Het leven is mooi!”
Maar bij het leven horen ook periodes van verdriet, het even niet meer weten, onzekerheid of negatieve gedachten. Soms weet je gewoonweg even niet hoe om te gaan met zo’n uitdagende periode. Coaching kan hierbij uitkomst bieden. Je bent van harte welkom bij Praktijk Element, voor grote of kleine problemen. Hier sta jij centraal, ben jij belangrijk en gaan we samen aan de slag, zodat jij weer helemaal in je Element komt! 

Mijn werkwijze

Tijdens een intake gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we waar je aan wil werken en dan kun je beslissen of je wil beginnen met het coachingstraject. Aan de hand van jouw hulpvraag ontdekken we samen de kern van jouw probleem, vanuit daar stellen we een doel met wat je wil bereiken. Vervolgens gaan we samen aan de slag! We werken tijdens een aantal coachingssessies samen naar jouw doel toe. De basis van mijn werkwijze is de Wielwerkmethode, lees hier meer over deze methode. Vanuit deze werkwijze zet ik verschillende coachende en therapeutische technieken in, passend bij die jij op dat moment nodig hebt. Dit doe ik met humor, begrip en altijd op een weg van verandering.

Het coachingstraject

Intake

Voorafgaand aan de coachgesprekken vindt altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we waar je aan wilt werken en kun je ervaren of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. 

Vervolgsessies

In de vervolgsessies gaan we samen aan de slag met waar jij aan wil werken. Dit gebeurt met verschillende technieken zoals gesprekstechnieken, hypnotherapie, delenwerk en visualisaties. 

De lijn tussen de sessies

Even zwaaien met het toverstokje… en het probleem is opgelost! Helaas werkt het niet zo. Het vergt vaak tijd, geduld en oefening om tot het einddoel te komen. Vandaar dat er huiswerk of oefeningen meegegeven worden waarmee je mee aan de slag gaat tussen de sessies door. 

Laatste sessie

Je doel is bereikt! 
Nu kun je zelf verder met de inzichten en het geleerde wat we hebben behandeld in de sessies. 
Jij bent weer in je Element!

 

Twijfel je of je met jouw hulpvraag bij Praktijk Element terecht kunt? Hieronder een aantal voorbeelden waarbij ik je kan helpen middels coaching. 

 • Je moet een beslissing nemen maar komt er zelf niet uit.
 • Je wilt iets veranderen maar weet niet hoe.
 • Je bent (faal)angstig.
 • Je hebt vaak last van stress of hebt burn-out klachten.
 • Je zorgt voor iedereen, behalve voor jezelf en je wilt dat veranderen.
 • Lastige patronen herhalen zich in jouw leven en je krijgt er geen grip op.
 • Je verliest jezelf in de drukte van alledag/in jouw baan en je krijgt er geen grip op.
 • Je hebt depressieve of sombere gevoelens.
 • Je bent futloos, lusteloos en heb weinig energie.
 • Je hebt het gevoel er net zo goed niet te kunnen zijn.
 • Je denkt dat je een slechte ouder bent.
 • Je hebt moeite met het opvoeden van je kind(eren)

Wil jij hier vanaf en wil je je weer vrij en opgewekt voelen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk, met grote of kleine problemen. We werken middels coaching aan jouw hulpvraag zodat JIJ weer helemaal in je Element komt! 

Afspraak maken?

Het slagen van jouw coachingstraject van hangt voor een groot deel af van het vertrouwen dat jij ervaart in de praktijk en van de aanpak. Wil je graag eerst kennismaken om te ervaren of wij een klik hebben, dan kun je een afspraak maken voor een gratis kenningsmakingsgesprek van een half uurtje. Ik ontvang je graag, de koffie en thee staan klaar…

Reviews

"Ik heb de gesprekken/sessies met Heidi als zeer prettig en nuttig ervaren. De rust die zij heeft en kan overbrengen is fijn en geeft vertrouwen. Ook de ruimte heeft een fijne sfeer. De gesprekken hebben mij nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker mee aan de slag kan voor de toekomst."
Cindy, 47
"In de praktijk heerst een rustige, serene sfeer. Ik heb best een complex verleden maar voelde geen schroom dit te delen. Heidi bejegende mij zonder oordeel, stelde mij op mijn gemak. Ik voel me sterker en heb inzichtelijk welke innerlijke kwaliteit benadrukt mag worden door mezelf. Ik kijk tevreden terug en ben blij dat ik deze sessies heb mogen ervaren. Bedankt Heidi!"
Annemieke, 50