Overgangsklachten?

Heb jij ook last van de overgang?

Alles op de rit: een leuke baan, de kinderen zelfstandig, steeds zekerder over jezelf. En dan staat ineens dat rare, verwarrende ‘monster’ voor de deur: de overgang en de bijbehorende overgangsklachten.
De overgang naar een ander leven, maar hoe kom je daar?
Veel vrouwen krijgen te maken met overgangsklachten, lichamelijk en geestelijk.

In de overgangstherapie help ik je uit te zoeken wat jij nodig hebt; om nu beter te functioneren en uiteindelijk goed je doel te bereiken en jouw overgangsklachten te kunnen pareren.

Herkenbaar voor jou?

Overgangsklachten kunnen zijn:

  • Stemmingswisselingen
  • Verdriet
  • Dwanggedachtes
  • Slecht slapen
  • Boosheid en irritatie
  • Opvliegers
  • Gewichtstoename
  • Veroudering van je lichaam

“Ik heb de sessies ervaren als: fijn en prettig. Je kunt goed emoties kwijt en als Heidi het niet begrijpt probeert ze erachter te komen met verschillende technieken, zonder een oordeel te geven. Daardoor houdt je er een prettig gevoel aan over. Saai is het zeker niet, want Heidi heeft heel wat in huis. Binnen in de praktijk of buiten in de natuur. Heidi bedankt je hebt me warm en goed geholpen. Ik kan weer vooruit”

– Simone –

Hulp bij overgangsklachten

Op het werk ben je snel geïrriteerd, thuis heb je te weinig energie, de slapeloze nachten vol gepieker eisen hun tol. Overgangstherapie kan de negatieve spiraal doorbreken. Wat heb jij nu nodig om je beter te voelen? Hoe kom je deze onzekere tijd goed door?

Overgangstherapie
Heel praktisch wordt er gekeken naar wat je NU nodig hebt.

Overgangscoach
Als overgangscoach help ik je om inzicht te krijgen in je klachten…

De overgang
Wat is dat nou eigenlijk precies en wat gebeurt er allemaal?

Het leven gaat niet altijd over Rozen, maar paardenbloemen zijn ook mooi!

Psychosocialle therapie

Het gezicht achter Praktijk Element

Heidi Kock-Kemperman

Mijn naam is Heidi, getrouwd, moeder van een zoon en dochter. We wonen op een fijne plek in Wijnbergen. Ik ben graag buiten, en hou van lezen, koken, muziek en dansen. Jaren heb ik gewerkt in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht en als vakleerkracht muziek, en in mijn gastouderopvang “De Kleine Wereld”. En steeds luisterde ik naar verhalen die ouders, collega’s en kinderen me toevertrouwden!

Praktijk Element werkt met vergoedingen