HSP Coach Praktijk Element

Coaching (HSP coach)

Coaching / HSP Coach

Het leven is mooi!”

Maar bij het leven horen ook periodes van verdriet, het even niet meer weten, onzekerheid of negatieve gedachten. Soms weet je gewoonweg even niet hoe om te gaan met zo’n uitdagende periode.

Coaching (of HSP coach) kan hierbij uitkomst bieden en richt zich voornamelijk op toekomstig gedrag en het aanbrengen van verandering hierin. Een coach is iemand die een stukje met jou meereist van A naar B. Vaak willen we alles helemaal zelf doen, terwijl het zo ontzettend krachtig is om hulp in te schakelen van iemand als je ergens niet mee verder komt. Helemaal als het om je eigen leven gaat.

Je bent van harte welkom bij Praktijk Element, voor grote of kleine problemen. Hier sta jij centraal, ben jij belangrijk en gaan we samen aan de slag, zodat jij weer helemaal in je Element komt!

Veel werkgevers zien de meerwaarde van coaching voor de persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus zijn dat je werkgever een opleidingsbudget of een persoonlijk ontwikkelbudget (POB) beschikbaar heeft die je mag aanwenden voor een coachtraject. Informeer eens bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.  

Interesse in HSP coach?
Neem gerust contact met mij op.

Mijn werkwijze

Tijdens een intake gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we waar je aan wil werken en dan kun je beslissen of je wil beginnen met het traject. Aan de hand van jouw hulpvraag ontdekken we samen de kern van jouw probleem, vanuit daar stellen we een doel met wat je wil bereiken. Vervolgens gaan we samen aan de slag! We werken tijdens een aantal sessies samen naar jouw doel toe. De basis van mijn werkwijze is de Wielwerkmethode, lees hier meerover deze methode. Vanuit deze werkwijze zet ik verschillende coachende of therapeutische technieken in, passend bij die jij op dat moment nodig hebt. Dit doe ik met humor, begrip en altijd op een weg van verandering.

Intake

Voorafgaand aan de sessies vindt altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Daarin bespreken we waar je aan wilt werken en kun je ervaren of het goed voelt om samen aan de slag te gaan. 

Vervolgsessies

In de vervolgsessies gaan we samen aan de slag met waar jij aan wil werken. Dit gebeurt met verschillende technieken zoals Innerlijk Kindwerk, gesprekstechnieken, hypnotherapie, delenwerk en visualisaties.

De lijn tussen de sessies

In de vervolgsessies gaan we samen aan de slag met waar jij aan wil werken. Dit gebeurt met verschillende technieken zoals Innerlijk Kindwerk, gesprekstechnieken, hypnotherapie, delenwerk en visualisaties.

Laatste sessie

Je doel is bereikt! 
Nu kun je zelf verder met de inzichten en het geleerde wat we hebben behandeld in de sessies. 
Jij bent weer in je Element!

Neem vrijblijvend contact op

Twijfel je of je met jouw hulpvraag bij Praktijk Element terecht kunt?
Hieronder een aantal voorbeelden waarbij ik je kan helpen als hsp coach of middels psychosociale therapie:

 • Je moet een beslissing nemen maar komt er zelf niet uit.
 • Je wilt iets veranderen maar weet niet hoe.
 • Je bent (faal)angstig.
 • Je hebt vaak last van stress of hebt burn-out klachten.
 • Je zorgt voor iedereen, behalve voor jezelf en je wilt dat veranderen.
 • Lastige patronen herhalen zich in jouw leven en je krijgt er geen grip op.
 • Je verliest jezelf in de drukte van alledag/in jouw baan en weet niet goed hoe je dat kunt veranderen.
 • Je hebt depressieve of sombere gevoelens.
 • Je bent futloos, lusteloos en heb weinig energie.
 • Je hebt het gevoel er net zo goed niet te kunnen zijn.
 • Je denkt dat je een slechte ouder bent.
 • Je hebt moeite met het opvoeden van je kind(eren)
 • Als je wil weten wat jouw kracht, roeping en dromen zijn!
HSP Coach Arnhem Doetinchem Wijnbergen Praktijk Element

Jij, helemaal in je element!

Psychosocialle therapie

Het gezicht achter Praktijk Element

Heidi Kock-Kemperman

Mijn naam is Heidi, getrouwd, moeder van een zoon en dochter. We wonen op een fijne plek in Wijnbergen. Ik ben graag buiten, en hou van lezen, koken, muziek en dansen. Jaren heb ik gewerkt in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht en als vakleerkracht muziek, en in mijn gastouderopvang “De Kleine Wereld”. En steeds luisterde ik naar verhalen die ouders, collega’s en kinderen me toevertrouwden!

Praktijk Element werkt met vergoedingen