Reviews

Op deze pagina lees je verschillende reviews over coaching en klankschaalmassages bij Praktijk Element. Lees hier wat anderen over mij zeggen. 

Reviews - Coaching

In de praktijk heerst een rustige, serene sfeer. Ik heb best een complex verleden maar voelde geen schroom dit te delen.
Heidi bejegende mij zonder oordeel, stelde mij op mijn gemak. Ik voel me sterker en heb inzichtelijk welke innerlijke kwaliteit benadrukt mag worden door mezelf. Ik kijk tevreden terug en ben blij dat ik deze sessies heb mogen ervaren. Bedankt Heidi!
Annemieke, 50
Ik heb de gesprekken/sessies met Heidi als zeer prettig en nuttig ervaren. De rust die zij heeft en kan overbrengen is fijn en geeft vertrouwen. Ook de ruimte heeft een fijne sfeer. De gesprekken hebben mij nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker mee aan de slag kan voor de toekomst.
Cindy, 47​
Heidi coacht op een fijne, rustige en respectvolle wijze. Ik ben erg verrast wat ik in een korte tijd al geleerd/ontdekt heb over mezelf, de coaching van Heidi hierin heb ik als heel prettig ervaren.
Marleen, 39
Ik heb de sessies ervaren als: fijn en prettig. Je kunt goed emoties kwijt en als Heidi het niet begrijpt probeert ze erachter te komen met verschillende technieken, zonder een oordeel te geven. Daardoor houdt je er een prettig gevoel aan over. Saai is het zeker niet, want Heidi heeft heel wat in huis. Binnen in de praktijk of buiten in de natuur. Heidi bedankt je hebt me warm en goed geholpen. Ik kan weer vooruit.
Simone, 43
Heidi heeft me op weg geholpen toen ik tegen wat problemen aanliep. Alleen al door er met haar erover te praten is me duidelijk geworden wat ik ermee wilde. Het was fijn!
Huib, 22
Heidi heeft een gave waardoor mensen zich open durven te stellen bij haar. Ik was zelf verrast te merken wat een impact één sessie al op mij had en dat er meteen dingen positief veranderden in mijn leven.
Sandra, 35

Reviews - Klankschaalmassage

Ik wist niet wat ik kon verwachten van een klankschalenmassage, uit nieuwsgierigheid ben ik gegaan. Het was in één woord geweldig. De klanken namen me mee uit mijn hoofd, de trillingen brachten mij in een diepe ontspanning. De gezicht,- en voetenmassage maakten het helemaal af. Wat een fijne vorm van massage!
Sanne, 31
De klankschaalmassage van Heidi was heerlijk. In de ruimte hing een prettige comfortabele sfeer. Heidi straalt van nature rust uit en daardoor voelde ik me direct op mijn gemak. De voet massage was een goed begin om ‘uit mijn hoofd” te komen. De klankschaalmassage zorgde ervoor dat ik me totaal kon ontspannen. De behandeling heeft een goede invloed gehad op de spierblessure in mijn nek en schouder. Ik had hier destijds therapie voor. Ik was een soort verbaasd dat het even helemaal pijnloos en ontspannen was.
Ester, 46
Ik had geen ervaring met klankschaalmassages en was daardoor ook wat terughoudend. Tijdens deze sessie kwam ik erachter dat ik er heerlijk rustig van werd. Ik raad iedereen aan om het zeker eens te proberen.
Jacqueline, 52
Een heerlijke massage gehad, vooral na een dag hard werken is het heerlijk om alles van je af te laten glijden en te ontspannen! Een aanrader!
Wencke, 50
Eerst moest ik even wennen aan de klankschaal op mijn lichaam. Daarna vond ik het erg fijn, voelde de trilling door mijn hele lijf. Het masseren van gezicht en voeten vond ik ook heel fijn. Ik vind het moeilijk om me te ontspannen, maar door de rust van Heidi en de massage lukte me dat nu wel!
Nathalie, 28