Over mij

Graag vertel ik je wat meer over mij. Mijn naam is Heidi, getrouwd, moeder van een zoon en dochter. We wonen op een fijne plek in Wijnbergen. Ik ben graag buiten, en hou van lezen,  koken, muziek en dansen. Jaren heb ik gewerkt in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht en als vakleerkracht muziek, en in mijn gastouderopvang “De Kleine Wereld”. En steeds luisterde ik naar verhalen die ouders, collega’s en kinderen me toevertrouwden!

Nu ben ik psychosociaal therapeut (i.o.) en coach bij Praktijk Element, waar ieder met een hulpvraag van harte welkom is voor een coachingstraject. Ook verzorg ik klankschaalmassages en zijn er overnachtingsmogelijkheden eventueel aangevuld met therapie of massage. Een fijne plek waar het draait om jou, waar jij kunt zijn wie je wil zijn: helemaal in je Element! 

Mijn passie

Als jong meisje kwamen al andere kinderen naar me toe met hun ‘verhaal’. En dit is mijn hele leven zo gebleven. Op feestjes, tijdens wandelingen, op mijn werk… mensen vertrouwen me hun verhaal toe en ik luister graag. Verhalen over mooie momenten, maar ook verhalen over dieptepunten in het leven. Het was onontkoombaar dat ik het pad ging volgen dat voor me lag. Alleen luisteren was niet meer genoeg, mensen op weg helpen was de volgende stap. Op weg naar een gelukkiger leven waarin ze rust ervaren bij wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze de dingen doen.

Wat anderen zeggen over mij

  • Heidi luistert zonder te oordelen
  • Ik had meteen het gevoel dat ik je kon vertrouwen
  • Heidi is eerlijk en heeft gevoel voor humor
  • Ze durft door te vragen en neemt me serieus
Lees wat anderen over mij schrijven op de reviewpagina.